Efter 30+ år på denna jord insåg jag det jag egentligen vetat hela tiden – jag ville ha barn, familj och svenssonlivet!!! Men jag hade inte lyckats hitta den där perfekt mannen att göra det med. Så jag bestämde mig för att försöka skapa min egen lycka och ställde kosan mot Danmark och deras mer singelvänliga fertilitetslagstiftning.

Efter tre år, två polypoperationer, sju inseminationer och två IVF (inklusive ett FET) hade jag aldrig sett det där undanflyende plusset. Jag hade slängt en väldens massa pengar över relingen på en stenabåt och hört själen trasa sönder till oigenkännlighet. Jag lärde mig att ”ej gravid” heter ”ei raskaana” på finska.

Men så kom det som ändrade allt. En man som smög in i mitt liv och kullkastade allt jag trodde om hur framtiden skulle utveckla sig. Som det ser ut nu känns framtiden ljus och hoppfull!! Vi får se vart vi landar, men med honom finns kärlek, trygghet och väldigt mycket skratt.

Edit; Idag 18 juni 2013 har jag dessutom fått se ett plus. Ett plus. Kan det vara så att jag ska få bli mamma till slut? Min snälla man är redan en del av min familj, men kommer vi lyckas bygga ut den? Tiden får visa.

Tills dess känner jag mig glad och alldeles lycklig!!

Edit igen; Visst byggde vi ut den ❤ Vår son kom till världen februari 2014. Vi gifte oss i oktober 2015. Och nu i januari 2016 bakas det bebis igen. Med en stor portion tur kommer vi vara tvåbarnsföräldrar i augusti! 

Ytterligare en edit; jodå lillasyster föddes i augusti. Framtiden som tvåbarnsfamilj i förorten ligger framför oss och vi njuter! 

Tack för att du läser!!

Om ni behöver nå mig finns jag på jagvilljagkan (snabela) hotmail (punkt) com

»

  1. Jag tror att du kommer få det där svenssonlivet till slut, eller så blir det ett helt annat liv som blir lika bra! Men bara för att du skaffar barn själv så hindrar ju inte det att du träffar den rätte senare. Det kanske bara blir så att du får allt som andra har fast i en annan ordning 🙂
    Hoppas hopppas hoppas hoppas att det ska funka för dig med IVF, och tror starkt på att det kan vara det där myomet som har hindrat innan (efter vad jag hört som sagt från en jag känner).
    Lycka till!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s