Rosé, brieost och åska

Standard

Vi är i Mellerud på Vita Sandars camping och njuter av vår första ”riktiga” semesterresa på flera år. En hel vecka ska vi vara här! På ena sidan har vi skogen och några minuters promenad åt andra hållet ger oss Vänern. Utsikten är fenomenal.

Hittills har vi badat i poolen, lekt i sjökanten, ätit galet god glutenfri pizza i restaurangen och spenderat onödigt mycket pengar på Bloms (Klädkällaren). Vi upptäckte bland annat att handdukarna inte torkar lika fort som vi blöter ner dem. Salt hade vi inte heller med och himlen höll på att rasa när lillfian upptäckte att hon glömt sin nalle. Sen KAN jag ha köpt några saker till, men det är inget jag tänker erkänna högt.

Första dagarna var min syster här med sin familj. Det var en lisa för själen att få hänga lite avslappnat med dem. Mina små vallade deras kids runt campingen och kommer antagligen alltid minnas hur deras storkusiner ställde upp och tog hand och lekte. Tålamodet hos dessa tonåringar är otroligt!

Lillfian grät när de åkte men verkligheten kallade och vi fick nöja oss med en helg. Imorgon kommer mina föräldrar för att stanna ett par dagar. Tjohoo!

Första två kvällarna var det lögn i helsicke att få barnen i säng. De hade för kul! Ikväll sov de dock 21 även om det krävde sin insats. Hjälp, det var en riktigt strid. Men jag fattar, vi är på semester och det är inte lätt att slappna av i ny miljö efter så mycket intryck. Dessutom regnade det nåt kopiöst och golvet skakade av åskan. Våra grannar tyckte rimligen att jag var lite knasig när jag lös av lycka över åska. Men det är så mysigt att vara här!

När barnen somnat kom vin och ost fram. Nyduschad, insmord, fixat naglarna och med en ny hyperexklusiv (haha!) men så galet skön nattskjorta från Bloms. Livet är gott. Sömnen uteblir fortfarande gärna men shit happens.

»

  • Haha tackar!

   Ja det där med sömnen… ett ständigt aber. Men de brukar säga att när ungarna flyttar hemifrån sover man – inte heller. För då kommer oron över huruvida de äter osv eller inte haha

   Kram

   Ps jag läste dina kommentarer när de kom och blev som alltid väldigt glad – inser dock att jag visst glömde publicera dem 🙈

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s