Ja må jag leva – snart iaf!

Standard

Inatt blir jag helt plötsligt, oväntat och oåterkalleligen ett år äldre. Bara sådär. Rent tekniskt fyller jag väl imorgon kväll strax innan 19-tiden men så länge orkar jag inte vänta.

Ikväll kan jag njuta av ungdomens sista ljuva strålar… eller nåt haha.

Maken höll på att bädda dotras säng och jag erbjöd mig att byta, jag tar sängen om han tar såsen. Jag kan inget om glutenfria bechamelsåser men jag är en jäkel på lakan! Han blev nästan arg på mig. Senare förstår jag varför när jag ser en filt lutad mot väggen. Aha. Han har gömt något. Spännande nog brukar filtar annars inte stå upp av sig själva… Tyvärr avslöjar formen vad det är, men det gör inget – jag har önskat mig den där i en halv evighet!!

Vid middagsbordet kryper sonen tätt intill och viskar vi har köpt kladdkaka och ett smyckeskrin!! Skitunge. Jag hade rätt på formen iaf haha. Men mamma berätta inte för pappa vad jag sa! Haha igen, nej jag lovar. Ska inte förstöra det för maken.

Jag ska vakna imorgon alldeles otroligt överraskad över presenten! Precis lika överraskad som över örhängena från mamma och klänningen från mormor som jag köpt själv. Fniss.

Jag är tacksam att jag har människor omkring mig som vill göra mig glad på min födelsedag. Materiella saker är alltid trevligt, material girl osv, men tanken gör mig varm ända in i hjärteroten. Skitungar till trots 😉

Ps ser fortfarande ut som en kräfta på bröstet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s