Gott slut, gott nytt och allt det dĂ€r đŸ’•

Standard

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Senaste veckorna har försvunnit i ett bĂ„de behagligt och superfrustrerat töcken. Frustrerat för att barnen inte lĂ„ter mig sova, jag gĂ„r pĂ„ knĂ€na nu. Behagligt för att vi kunnat umgĂ„s som familj och ha det rĂ€tt bra utan stĂ€ndiga brĂ„k. Fis Ă€r ju fis och bitvis hemsk att ha att göra med – och vi tacklar det inte bra vilket knappast hjĂ€lper men Ă€r samtidigt en sĂ„n go och klok kille. Strumpan Ă€r en krĂ€nkt dramaqueen utan dess like men skrattar och pratar nonstop. Det Ă€r tydligen karma, jag lĂ€r ha varit likadan som barn…

Om jag ska försöka mig pÄ ett bokslut sÄ har det varit ett bra Är. Vi har fÄtt chansen att börja lÀka som familj. Jag vet att maken fortfarande kÀmpar med mycket som han inte vill dela med mig, men JAG mÄr bÀttre. Jag har fortfarande dÄliga dagar och gudarna ska veta att de Àr fler nu nÀr jag Àr sÄ trött, men i det stora hela har jag börjat kravla mig ur mitt svarta hÄl. I höst brakade jag ganska ordentligt och jag tror faktiskt att det var i nedtrappningen mellan jobb som jag fick chansen för första gÄngen att slappna av sen maken blev sjuk. Psykisk och fysisk ork hÀngde pÄ en smal trÄd, jag orkade inte hela dagar. Som tur Àr var jobbet funtat sÄ att jag kunde anpassa anstrÀngning efter arbetsbelastning, dvs jag kunde gÄ lÄngsamt. Jag Àr fortfarande inte stabil, jag kan fÄ pyspunka ganska fort, men k det stora hela kÀnns det som att det vÀnt. PÄ kuppen har jag tio pluskilon som svider hÄrt men det Àr bara att göra.

Just nu ser vi fram emot kommande helgen, farmor tar barnen och vi ska sova pÄ hotell Avalon i stan. Semestra i egen stad, Àta god mat, sova en hel natt. Efter det börjat vardagen igen och jag ser med tillförsikt fram emot att gÄ tillbaka till jobbet. Det var intensivt inför helgen och jag har lite att bita i nÀr jag kommer tillbaka. Start i flygande flÀng, det gillar jag!

Årets största överraskning; jag Ă€r en bullmamma. Jag. Jag har utvecklat en bak-tarm som Ă€r livsfarlig. Kolla bara in Ă„rets nyĂ„rsefterrĂ€tt nedan och en sockerkaka med frosting kan jag slĂ€nga ihop pĂ„ en höft

Årets bĂ€sta val; att flytta barnen till förskolan. Vi Ă€lskade dagmamman, men shit vad stora blommat ut.

Årets bĂ€sta val 2; att jag klippte av mig hĂ„ret igen. Jag Ă€r inte vuxen nog för att ha lĂ„ngt hĂ„r. Än mindre utvĂ€xtlĂ€ngden som fĂ„r mig att se ut som en tant.

Årets roligaste uttalande; fis sĂ€ger om sitt spel ”pappa jag köpte en kvinna men jag vet inte vad jag ska göra med henne”

Årets bĂ€sta minne; den Ă€r svĂ„r. Vi har lagt en massa tid pĂ„ överlevnad sĂ„ vi har blivit ganska bra pĂ„ att njuta av det lilla sĂ„vĂ€l som det stora. DĂ€rmed blir det svĂ„rt att vĂ€lja en enskild hĂ€ndelse. Att fĂ„ resa med klanen. Att fĂ„ förlĂ„telsekram frĂ„n en liten liten mĂ€nniska nĂ€r jag ber om ursĂ€kt för att humöret sprungit ivĂ€g med mig. Att upptĂ€cka en viss talang för kakbak. Det Ă€r inte alltid vackert, jag lĂ€r mig fortfarande, men det Ă€r alltid gott. Att fĂ„ Ă€lska och Ă€lska med min man istĂ€llet för att begrava och sörja honom.

Jag önskar er alla en riktigt hÀrlig kvÀll och ett gott nytt Är

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s