Tiden går och snart även jag

Standard

Jag kan inte fatta att det var så länge jag tittade in. Hej bloggen! Hej fina läsare (om ni finns kvar)! Jag hoppas hur som haver att alla mår bra ❤

Nu är det några ynka dagar kvar tills jag lämnar mitt älskade jobb. Mamma sa häromdagen att man ska lämna när festen är som roligast och så är det nog. Festen är väldigt intressant just nu! Det händer mycket och våra arbetssätt förändras med raketfart. Coolt.

Den senaste tiden har varit lite jobbig med tung trötthet mentalt och fysisk. Men maken jobbar hårt på att ge mig utrymme för att vila och läka. Jag vet inte riktigt vad orsaken är men det går väl över. Jag vill gärna gå in i det nya med massor av energi! Redan första dagen avslutas med en resa till huvudstaden för utbildning. Haha det blir verkligen en flygande start!

Barnen har det otroligt bra på nya förskolan. Lillstrumpan passar in precis så bra som vi förväntat oss men stora utvecklas över förväntan. Imorgon ska han på kalas för att fira en av kompisarnas födelsedag. Redan.

Det händer så mycket med honom i allmänhet, senaste är att han börjat spela spel med pappsen. I spelet ingår att vinna, förlora, bli framflyttad och tillbakaflyttad lite hur som. Han skrattar sig fördärvad och klarar av att förlora. Det är underbart att se.

Coolt. Jag är stolt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s