Svajig

Standard

Igår bad jag maken att komma hem tidigt idag, jag behöver en paus. Veckan har verkligen gått väldigt bra men jag har varit på helspänn och jag har väl fått pyspunka. Jag vet inte vad maken sa på jobbet men hem kom han. Tackgodegud att jag har en man som sätter familjens behov före även om jobbet blev drabbat!

Förmiddagen var seg. Jag var så himla trött… barnen märkte förstås att jag knappt var medveten och började stöka. Snart var jag redo att hoppa över balkongräcket och dra. Finaste vännen kom med sina kids och hängde ett par timmar. Det var toppen. Dels är hon trevlig, dels är hennes barn härliga. Men framförallt var de en avledning där jag tvingades ur min funk. Sen kom maken och jag flydde fältet.

Jag åkte till stan och fixade naglarna inför terminsstarten. Jag letade skal till min nya fåne, tittade i affärer, fikade… kom sen hem till övertrötta och jävligt gnälliga barn. Jag funderade på att vända i dörren men till slut sov båda barnen gott och jag fick kaffe och makens nybakade bröd. Dagen slutar väl.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s