Materiell lycka…

Standard

Min iPhone gick i golvet en gång för mycket och det började regna glasbitar från den. Ooops. Här i götet finns Chip n play som är toppen för alla bytesinsatser men det är ändå inte gratis. Dessutom är högtalaren av tveksam kvalitet numer. Tant som hör dåligt hör ännu sämre när ljudet i luren är på visknivå. Ett överslag och ungefärlig huvudräkning och jag insåg att det skulle kosta runt 1500kr att fixa till min gamla lur. Att investera i en ny skulle kunna kosta ungefär samma i direkt utlägg.

Först tänkte jag ge mig på att prova en android men jag ÄR trots allt en iOS tjej. Så jag började kolla runt och blev till slut kär i en härligt röd lur! På halebop fanns den inte i färg men dock på Netonnet – med bibehållet halebopabonnemang. Lycka! Och dubbellycka – den kom idag. Tjoho!

Den är så fiiiiiin! Den är en bit större än mim gamla men inte så att det blir jobbigt att hålla i. Minnet är större men framförallt kan tant höra igen. Jag testringde maken och fick till och med sänka haha.

Lycka kan komma i små vita lådor inland, det är helt klart.

Idag är onsdag och jag har haft ytterligare en bra dag med barnen. Idag har framförallt jag varit lite ur slag, som en lätt urpyst ballong, så tempot har varit långsamt. Jobbigt mycket skärmar idag så nattningen kan bli långdragen. Vi var iaf iväg en tur till Ikea och stora Coop och fixade bland annat nya regnkläder. Vi lekte i pölarna igår och det blev uppenbart att båda behövde byxor som var lite längre. Mina småskitar är visst mer långbenta än sist!

Strumpan fyllde som sagt tre i helgen. Det är lite häftigt, hon är helt torr både dag och natt. Storebror var väsentligt äldre! Nu lät vi barnen styra rätt mycket själva och hon var redo tidigare eftersom hon hade en stor att titta på. Vi har dessutom kastat nappen. Galet vad mycket som hänt bara nu i sommar!

Jag har officiellt meddelat min grupp att jag sagt upp mig och det är så himla skönt att ha det ur vägen. Det har nog hängt en del över mig, mer än jag trodde. Min chef sa att hon ville släppa det i augusti men idag messade hon och frågade om jag ville göra det själv. JAAAA svarade jag (om än inte formulerat så) så äntligen fick jag sagt det. Puh.

Igår kväll var jag ute och rände och idag är det makens tur. Så skönt att vi kan ge varandra tid iväg ibland…

Hoppas ni mår fint därute!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s