Helg igen! Och utvecklingssprång?

Standard

Den här veckan åkte rally, så konstigt fort tiden går ibland!

Kollegorna har börjat anmärka på jobbet att jag ser så trött ut jämt. Häromdagen höll jag på att somna vid lunchen och hemfärden den dagen kändes rent otäck. Jag körde ju bil. I duschsilen ligger merparten av peruken varje morgon till makens förfäran.

I dagarna gjorde jag min årliga kontroll av sköldkörteln och mitt TSH har gått upp från 1,6-1,7 där det legat sen 2015, till 2,7. Aha. Läkaren envisades med att det är normaaaaalt men nej, för mig är det helt klart inte det. Högst motvilligt gjorde han en minimal höjning av levaxinet men jag litar inte riktigt på honom så jag har bokat tid på min vårdcentral. Jag är över lag inte så förtjust i VC läkare men vår verkar ha koll på det endokrina!

Vi får se.

Köket är klart. Nästan iaf! Målaren ska in på måndag och elektrikern på torsdag. Sen.

Lillstrumpan är fortfarande extremt svängig i humöret. Hon är tröttare än vanligt och äter lite dåligt. Hon är dessutom blivit fullständigt nappgalen igen. Vi undrar om man har utvecklingssprång som 2,5-åring? Hon har på bara några dagar börjat prata mer sammanhängande, längre meningar och över lag renare. Bebisar har sina omtalade sju språng första året och efter det pratar man inte mer om det – men hon visar samma tecken som då med ökat trygghetsbehov och allt annat omkring. Med lite tur betyder det att vi kommer få tillbaka vår glada tjej hyfsat snart.

Igår kväll var fö maken iväg på middag och häng med en kompis. Jag nattade barnen och hade en lugn kväll – vilket alltså innebar att jag somnade i soffan med fis och sov minst nån timma med honom i famnen. Höjden av mys. Sova med ett litet hjärta tätt intill.

Ikväll är det lördag. Tror jag. Det borde betyda att det är söndag imorgon och en dag till innan det är dags för vardag igen. En dag att i lugn och ro börja packa upp köket igen. Köra några tvättar. Kanske fixa naglarna? Eller bara vara.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s