Host, host, snörvel och framgångar

Standard

De senaste dagarna har jag känt mig som den mest ynkligaste i hela världen. Förkyld. Tokförkyld. Näsan rinner, bihålorna ömmar, läppen har spruckit av alla snytningar (hur det nu gick till), halsen svider och jag låter som jag svalt en kråka. Jag hade nog hellre haft en kräksjuka; man mår pyton en natt, sen sover man en dag och sen är det värsta över! Haha nä, usch. Men det får mig att undra lite extra hur maken klarade av att vara så dålig som han var med förnuftet i behåll.

Livet knallar på. Just nu har vi det helt okej. Vårt mående både psykiskt och fysiskt går lite upp och ner men i grunden känns det rätt så normalt. Jag har fortfarande svårt att hålla mitt ätande och har gått upp några kilon. Lätt deppigt med tanke på att min ettårsdag som guldmedlem var för några veckor sedan och jag iddes inte gå dit. Men men. Tiden kommer. Jag mår bättre än på länge, även på väldigt låg dos har sertralinet gjort underverk. Liksom marängerna på aquafaba. Wow alltså.

Jag berättade ju för barnen att jag skulle ta en medicin för humöret. Några dagar efter det frågade fis om jag mådde bättre nu. Lilla killen. Han mår i alla fall bättre, det är tydligt. Han är för allt i världen fortfarande fem men i grunden ser vi mer av den där goa snälla killen alla andra pratar om. Generös, glad, hjälpsam, tar hand om lillsyrran… Han är rolig, klok och så otroligt reflekterande. Det där sista har han nog ärvt av sin far.

Men det är stort. Jag känner plötsligt att är det så här det ska vara att vara småbarnsfamilj?

Lillfian pratar non stop. Skrattar jämt, när hon inte illvrålar av missnöje. Herrejösses en sån bestämd liten dam! Och så rolig. Sjunger, dansar, aldrig nånsin tyst.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s