Jag hatar det

Standard

Jag hade så gärna velat skriva om vår mysiga dag och kväll. Men allt vad mysigt heter har gått ut genom dörren i en skrikfest med sonen. Klockan är nästan 21 och han är klarvaken, vägrar somna. Vi hade världens jätteexplosion förut vilket får mig att känna mig riktigt ledsen och misslyckad som människa och förälder. Jag är dessutom bitter på sonen som återigen fått mig att tappa hatten. Jag är bitter för att han vägrar somna så jag INTE FÅR NÅN TID FÖR MIG SJÄLV. Jag är bitter, arg och ledsen. Jag älskar honom till döddagar men just nu tycker jag inte om honom eller hur han får mig att känna/vara. Jag bara hatar alltihop. Kan jag inte få en jävla break nån gång?

Annonser

»

  1. Kämpa! 💕 nä tyvärr får man ju inte alltid det där när man som mest behöver! Vi hade super seg läggning ikväll och massa test/ ” nej du får inte det där” osv. Tröttsamt 🙄 Jobbigast blir det ju så klart om man är två som inte orkar! Annars kanske det finns lite utrymme för dig att gå undan och andas? För att sen hämta lite lite energi till. Du är inte en dålig mamma. Tänk inte så. Tror alla kan känna så ibland när det helt enkelt blir för mycket. Jag tycker du verkar rätt bra på att försöka ta dig lite tid då och då för dig och ta hand om dig. Fortsätt så när tillfällen ges- pepp! 🌷 Vi ses snart på tjejmiddag! 😘

    Gilla

  2. Igenkänning på en hel del av det där. När nattningarna tog en till tre timmar varje kväll och barnet kunde börja sparkas från ingenstans bara för att förlänga vakentiden lite till… Jag vet inte hur ni har det men jag vet hur det var för oss … och du har min medkänsla.
    Här var en av många nycklar – som alla tycks behövas nästan samtidigt – att pricka exakt rätt läge. Inte för tidigt och inte för sent. Och att ha x avledande upptäckter redo, med små fantasibesökare som man bara hör om man är tyst och som kanske landar på näsan om man är stilla länge nog (här somnades det ofta om barnet låg stilla och slutade prata, men att komma dit är fortfarande en utmaning).
    This too shall pass – sägs det. Hoppas att ni får en bättre kväll imorgon 💙

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s