Mot nya höjder!

Standard

Eller snarare samma gamla vanliga. Imorgon är det dags för vardag igen, det blir fullt ös och möten direkt. Vi är från mitten av december 2,5 resurs som gör jobb för fem. Japp det blir spännande. Vi kommer få censurera en del!! Men det blir bra, vi kan inte göra mer än vad vi kan liksom. Alla är medvetna om problemet och vår chef står bakom oss till hundra procent.

Jag har för övrigt sökt ett nytt jobb. Det blir säkert inget av det, men det är roligt att drömma lite. Det är roligt att se om jag är attraktiv på marknaden eller inte. Eller roligt, ja intressant i alla fall haha. Risken är det är en nedslående realitycheck. Jobbet jag sökt är en utmaning som ligger lite bortom mina erfarenheter – därav min tveksamhet om jag skulle kunna få det. Men men. Det ger sig. Om jag blir kallad på intervju kommer det vara ett jävelskap att frigöra tid, närmsta 1,5 månaden är redan nu fullknökad.

Men det är imorgon eller en annan dag. Just nu ligger jag bredvid en snarkande lillfia som sover så gott. Fis är uppe i varv, maken har inte ens börjat lägga honom. Suck. Men vi har honom i säng förr eller senare. Med lite tur får vi själva sova gott inatt oxå!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s