Vad i helsefyr har jag glömt?

Standard

Jag ligger i soffan. Timmen är sen. Maken sover i sonens rum, förhoppningsvis sover… Hans leder håller honom vaken natt efter natt, så ikväll stoppade vi i honom en propavan och hoppas på lite riktig vila.

Barnen sover sen åttatiden. Lillstrumpan snurrade, fjantade och stretade emot. Haha först när jag sa men lägg av, det är dax för dig att somna!! somnade hon. På ungefär tre sekunder. Knasbulle. Storebror vägrade somna alls, han skulle bli nattad av mamma minsann oavsett vad pappa försökte sig på. I slutändan kom han ut och la sig bredvid mig i soffan och jag slog över till Engelska Antikrundan. Funkar varje gång! Tre minuter och barnet snarkar som en gris. Han rörde sig knappt när jag la honom i vår stora säng.

Min fina man och jag har officiellt fyllt tant. Vi var uppriktigt glada att På Spåret börjat igen och slog på SVT play så fort kidsen var ur vägen. Vi var urkassa som vanligt och fick väl ihop en fyra-fem poäng emellan oss. Vi skyller på att hjärnan inte är påslagen än, vi får återkomma efter program två med huruvida det blev en förbättring eller inte.

Imorgon tänkte jag åka till viktväktarna och väga mig. De senaste veckorna har varit tunga psykiskt för mig så jag har inte ätit bra. Det lär vara ett plus imorgon och det ÄR okej, men jag behöver veta. Kanske därför jag är lite orolig? Resfeber, sas? Men jag har den där lite stressade känslan, det känns som om jag glömt något. Eller gjort något dumt.

Ute hällregnar det i alla fall. Det är mysigt att lyssna på. Jag ska snart krypa ner bredvid min lilla kille. Snart fem, va. Fem?

Då är man ju stor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s