Öppet brev till Måndag

Standard

Hej Måndag

Allt väl med dig idag? Jag tycker att du är lite onödigt grå och rå. Du kanske skulle fundera på lite rouge, låtsas få lite sol på kinderna iaf?

Idag skulle jag önska att du kunde ta dig nån annan stans. Det är inte jag, det är du. Ta gärna med dig min kollega när du går. Just nu räknar jag ner dagarna till när hon går på föräldraledighet i december. Maken till stingslig jävla apa… hon verkar tycka att jag är dummast på två ben och det är möjligt att hon har rätt, men jag brukar åtminstone inte låtsas om när jag tycker folk är korkade.

Förut fick jag en Excel-fil och en fråga att göra ”det där”. Ja visst, vad vill du att jag ska göra med den? Men du har ju fått filen? Jaaa men VAD vill du att jag ska göra, jag är faktiskt inte någon tankeläsare. Ahaa jag trodde du visste. Då hade jag väl inte frågat. Idiot.

Imorse ställde jag en fråga på teammötet, sen försvann ljudet (Skype) och när det till sist kom tillbaka hör vi ”och för att återkomma till frågan”. Jag frågar vilken fråga – eftersom de kunde vandrat över till nästa punkt under de X minuter vi tappade kontakten. Kollegan i fråga väser din fråga. Jaaa men de kanske gått vidare?

Inför mötet berättade jag att jag mött X i hissen som berättade om ett missförstånd mellan vår avdelning och hens. Min kollega slänger avfärdande ut jag har den bollen! Jaaa… så därför ska jag inte berätta hur de upplevt det?

Det känns som om jag blir ifrågasatt hela tiden av den människan. Hon får mig att känna mig dum för att jag frågar eller över huvud taget yttrar mig.

Måtte december komma fort. Måtte hon få ett annat jobb och dra åt helvete under tiden.

Och du, måndag. Försvinn du med. Idag gillar jag dig inte alls. Vi kanske kommer bättre överens nästa vecka?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s