Skitinlägg

Standard

Haha jo men alltså… i måndags för en vecka sedan berättade dagmamman att lillstrumpan varit hängig och haft dålig aptit. På torsdagen hade tösen inte bajsat på över ett dygn och klappade sig på rumpan och sa ont. Den kvällen gav vi henne microlax.

Efter doseringen kom det förväntade resultatet. Det jag inte hade förväntat mig är att konsistensen närmsta tiden skulle bli successivt lösare tills det mest bara kan beskrivas som lös mannagrynsgröt. Kräktes gjorde hon oxå, men det kändes mer som en reaktion på förstoppningen.

Nåväl man får ju ändå behandla det som magsjuka men jag har aldrig varit med om en bugg som tar flera dagar på sig att bryta ut? På måndag höll vi henne hemma från dagmamma, hon kan ju inte gå dit med suspekt mage lixom.

Natten till tisdag vaknade fis och var orolig i magen. Tre rundor till toa hann de med på natten. Japp, det ÄR alltså något.

Men alltså… VAD är det?? Båda barnen är pigga och glada, förutom inatt har båda sovit jättebra. De äter helt ok. Strumpan äter jättebra igen och storebror kanske lite mer tveksamt idag.

WTF som kidsen säger.

Maken och jag har oroliga magar men det känns ärligt talat mest psykosomatiskt. En kompis pratade löss häromdagen och sen dess kliar det infernaliskt i håret (och jag har luskammat; inget).

Nåväl. Jag har meddelat jobbet och dagmamman att de vackert får räkna bort oss resten av veckan. Shit happens.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s