Festival đŸ˜»

Standard

IgÄr Äkte tjejerna och jag till Choklad- och lakritsfestivalen! PointsrÀknandet lÄg inte i fokus och mer Àn sÄ sÀger vi inte om det, haha.

Vi provsmakade choklader, oliver, ostar, praliner, lakrits med/utan/inklusive choklad/bĂ€r/Ă€nnu mer lakrits en masse. Vi ”provsmakade” ett antal olika mousserande viner av olika valörer. Varje provsmakning motsvarar ca 5 cl sĂ„ inga jĂ€ttemĂ€ngder i sig men totalt rĂ€ckte det för att det skulle bubbla lite i knĂ€na mot slutet.

Mitt pĂ„ vĂ€gen stannade vi upp och fikade lite kaffe och smörgĂ„s för att kontra allt det söta och pratade vĂ„ra liv. Om man börjar med mig sĂ„ har vi fd ofrivilligt barnlös med usla hyperemesisgraviditeter, förlossningsdepp/pmsd, brĂ„kigt barn, stresspĂ„slag och reklamerbar make med led- och hjĂ€rtproblem. Den andra tjejen har pcos, viktproblem, brĂ„kigt barn och en make med obstinat hjĂ€rta och en hosta under utredning. Reklamation Ă€r en option Ă€ven dĂ€r. Tjej nummer tre har pmsd, Ă„ngest, stresspĂ„slagen plusvikt och en make med opererat men Ă€ndĂ„ envist hjĂ€rtproblem. Men Ă€rligt. Vi kom fram till att vi borde reklamera oss allihop. Vi kom Ă€ven fram till att vi börjar fan bli gamla 😉 Tur att vi skrattade mycket oxĂ„ annars hade det bara varit elĂ€ndigt.

Sen tog vi oss till en fantastisk mexi-restaurang med en hothothot quesadilla och en stor öl. Jag. Jag har visst blivit öldrickare!

Bra dag. JĂ€ttebra dag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s