Franskris

Standard

Ända sen bröllopet har jag haft fransförlängning – alltid nyfräsch och sminkad även mitt i natten vid kräksjukeutbrott, mardrömmar eller nappkriser. Tyvärr reagerade jag ganska illa vid senaste behandlingen; ögonen sved, var röda och fransarna rök på löpande band. Så jag bestämde mig för att testa hennes nyaste talang lash lift.

Alltså… nä. Inget för mig.

När jag ser ut som mig själv har jag fransar som är 9-11 millimeter långa. Det matchar den längd mina egna fransar brukar vara. Men nu är fransarna antagligen så skadade att de är förkortade. Eller? Längden på mina numera färgade och ordentligt uppvikta fransar är runt 4 mm. Det känns som ett hån, jag kunde lika gärna varit helt osminkad. Jag var heller inte helt förtjust i själva processen så jag ska fundera på om jag ska prova att förlänga igen när fransarna/ögonen fått vila ett tag eller hur jag ska göra.

Oxå ett sätt att slänga pengar i sjön.

Mvh

Bitter

Ps. Jag är extra gnällig nu eftersom jag de senaste veckorna så fullständigt misslyckats i mitt viktväktande. Det är som om jag har två lägen; full kontroll eller full katastrof. I det senaste är det full katastrof som regerat. Jag vågar inte ens gå och väga mig…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s