Mamma på vift! Bloggar lite på bussen…

Standard

Vi har haft ett par riktigt bra dagar hemma!! Visserligen har vi haft ett par räliga episoder med fis men i det stora hela har allt funkat. Vi har badat i plaskpoolen, hängt med vänner och familj och allmänt njutit av livet. Ett par gånger har jag tom lyckats avleda fis kassa beteende till nåt bra utan att bli arg och jag är så stolt efter! Så, bra dagar.

Det är varmt utav bara faaaan här, runt 30-strecket vilket utan vind och när solen ligger på känns ungefär som 3245 grader. Blä och dubbelblä! Igår brakade det lös med ett sjuherrans åskväder. Lycka. Jag är helnöjd med solig varm sommar men nu har det blivit ett par grader eller tio för varmt. Jag har faktiskt aldrig sett något liknande, ovädret var rosa… världen antog en mycket märklig färg.

Nu sitter jag på bussen till stan och pillar med fånen. Jag ska på bio- och middagsdejt med en kompis. Jag har längtat! Jag funderar iofs på att stanna på bussen och bara åka runt runt. Den har ac…

Jag har apropå telefonen lite Facebook kris. Jag vill hänga i mammagrupper och få inspiration, goda skratt…. men det är så vansinnigt mycket drama jämt. Det är frustrerande! Det tjafsas, gnälls och hålls på. Jag har gått ut flera grupper för att jag är trött på att bl a en falang som är passionerade för sin sak (vilket jag har full respekt för!) anklagar alla andra för barnmisshandel när man har en annan filosofi. Men ärligt, det som funkar för era barn funkar kanske inte för mina? Det är fö bara ett exempel. Suck. Dubbelsuck. Varför är inte kvinnor mer snälla mot varandra?

Jag gick med i en annan grupp istället och upptäcker att det är samma människor med där oxå. Och de är lika dömande där. Herregud att de orkar. Mindre fejjatid kanske bara är bra för mig.

Nåja, strax framme. Ha en fin kväll därute! Smält inte och dunsta bort bara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s