Danskt besök!

Standard

Vi är just nu på väg hem från Billund och Legoland. Vi har haft tre fantastiska dagar!!

Torsdagen var resdag och det tog mig ungefär en timma att börja undra vad vi tänkte när vi bestämde oss för att resa, haha. Lilla skulle åt ett håll och stora ett annat. Ingen ville äta mat och tröttheten gjorde så småningom båda sjukt gnälliga. Makens fot passade på att paja nån dag innan avfärd – skitkropp, skitreumatism – så han har knappt kunnat gå. Lägligt och fruktansvärt smärtsamt. Jag har fått projektleda, packa, förbereda, tänka, ringa alla samtal; boka av läkarbesök, prata med försäkringskassan, oroa mig konstant för förtvivlad och ledsen make och samtidigt sköta mitt jobb. På jobbet är det fö full turbulens med chefer, sjukskrivningar och uppsägningar. Jag var sliten.

Det var lite oro i kroppen när vi svängde vänster efter färjan i samma riktning som till Hobro. Men tänk så annorlunda livet blev. För några år sen var resan ångestladdad men nu var åkte jag med min make och våra två barn. Wow.

Vi kom fram utan problem ändå och barnen var riktiga stjärnor. Vi har bott i stuga på Lalandia, vi hade tänkt vara lite på Legoland och bada lite, men i slutändan har vi inte ens sneglat åt badkläderna. Vi har inte orkat! Vi har haft jättekul!

Lillfisan har väl ingen större behållning av utflykten, hon hade nog haft lika roligt/roligare på en lekplats hemma. Stora däremot har verkligen njutit. Han har sprungit, hoppat, klättrat, väntat, åkt och skrattat. Han har varit en sjuhelvetes utmaning oxå men vi verkar alla ha överlevt med förnuftet någorlunda i behåll.

Jag stod med tårarna i ögonen när fis åkte bergbana med pappa. Det var så himla mycket som var häftigt med det! Och då tänkte jag inte ens på hjärtat utan på min lilla lilla kille som börjar bli så stor!!

Första dagen var fantastsikt väder, andra inte riktigt lika så. En armé av gulklädda gick runt – dvs med Legoland poncho på – och plaskade i vätan. Vi hade med oss regnkläder men kom ändå hem sjöblöta och gapskrattandes. Det var bara att ge upp i syndafallet och leka i regnet. Idag ska vi åka hem och mina skor är fortfarande plaskblöta. Urk.

Men kul hade vi. Nörden i mig var stolt som en tupp när fis hängde över staketet och namngav den ena efter sen andra Star Wars figuren. Min lilla hjälte!

Nä nu ska jag fortsätta åka. Ha en fin dag!

Kramar

»

  1. Låter underbart! 😊😘 En riktig familjesemester, tänk om du hade vetat det för några år sedan ☺️😉
    Hade ni lite sol också? Var det långt att köra? Rekommenderar du ett besök ( tänker om något- några år) kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s