När ”shit happens” får konsekvenser *editerad*

Standard

Idag glömde min man sina mediciner. När han kom på det hade det gått 3,5 timma från när han skulle tagit dem. (Ja han har diverse påminnelser men han har fortfarande lite minnesproblem och kan lätt bli avledd.)

Nu väntar vi på besked från mottagningen huruvida han behöver åka in, det är fullt möjligt att han blir inlagd någon/några dagar.

Fan. Fan. Fan. Jävla helvetes förbannade skit…

I en normal värld är det lite oops och jag tar dem sen. I den här världen ser det annorlunda ut.

Skräp oxå.

Edit; nä vi behöver inte åka in. Underbart. Men jag fattar inte, de har tryckt så himla hårt på att ta medicinerna inom ett väldigt snävt intervall – men plötsligt är det mer förlåtande? Försöker de skrämma in budskapet i början? Jag ska prata med min gubbe sen och fråga mer om vad de sa, just nu är jag mest lättad bara.

Jag åkte hem från kontoret, jag ville vara där om han behövde in och jag kunde inte koncentrera mig för allt smör i Småland. Nu ska vi promenera till affären och köpa glass i solen. Gå av lite ångest.

»

  1. Fy så jobbigt och det hjälper ju inte nu men: Det finns en dosett som tjuter när det är dags. Den går att trycka av en gång tror jag men sen tjuter den helt enkelt oupphörligt till en tryckt på knappen som öppnar upp det klockslagets dos.Hjälper förstås inte om en gått ifrån dosetten men annars är det kanske en bra grej just nu? Den går att få som hjälpmedel så då skriver läkaren ut den så att den kan hämtas på apoteket

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s