40-talist, milstolpe och kärlek

Standard

Det har visst hunnit gå ett par veckor sen jag skrev sist.

Jag har hunnit fylla 40, tjohooo!! Jag har blivit så grundligt firad – middag med familjen, middag med svärisarna, fika och present på jobbet, fika med tjejerna, middag med kompisarna… tjena det tog lixom aldrig slut! Ballongerna hänger fortfarande kvar på min dator, jag älskar dem – rosa, rosa och rosa!! Och jag älskar att vara 40. Det här ska fan vara mitt bästa år. Så det så.

Maken gör fantastiska framsteg. För ett par veckor sedan kom jag på honom med att gå runt och bära på lillstrumpan. Det har suttit långt inne, och att se honom orka är en hjärtevärmande milstolpe. Idag påpekade fis att pappa orkade lyfta lillasyster men du kan inte lyfta mig. Pappa sa att jo det kan jag visst! VA!? utropar den lille och pappa lyfter.

Pappa lyfte.

Pappa orkade.

Jag slängde mig efter kameran så jag kunde lixom inte känna efter, men nu lite senare kämpar jag med tårarna. Min man har inte lyft sin stora son sen maj 2017, det är snart ett år sen… lyckan i en liten killes ansikte var total.

Strumpan utvecklas massor nu, hon är för jäkla rolig! Vi har räknat på antalet ord/ljud hon gör och det är runt tio till kanske 15. Vi är inte helt säkra, haha. Det mest använda ordet är nej. Nej. Nej. Nej. Vad man än säger till henne säger hon nej och springer åt ett annat håll. Hon vaknar på morgonen och ligger i sängen och sjunger ut ordet nej i olika konstellationer.

Hon talar om att hon är trött genom att kräva nappen (nenne!! Som fö även kan vara nalle, tror vi.) och göra snark ljud. Fniss.

Hemma hos farmor häromdagen klättrade hon i och ur lådan igen och igen. Hon leker, gör ljud och roar sig. Underbart att se!

Jag älskar mitt liv. Merparten. Vi har fortfarande skitmycket problem med stora men just nu njuter jag av ekot av värmen från hans kropp efter han somnat i mitt knä. Min man gör enorma framsteg och lillan fnissar och växer.

40 är ett bra år. Basta.

»

  1. Härlig läsning att det börjar stabilisera och återhämta sig för honom och Grattis till de 40! Själv laddar jag för femnollan… men man känner sig som 30-35 och det hoppas jag håller i sig 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s