Egodag. Egovecka!

Standard

Nu närmar sig min 40-årsdag med stormsteg och eftersom så många veckor har handlat om bara ren överlevnad så har större delen av den här veckan fått lov att handla om mig. Bara mig.

I tisdags var mamma och jag på Hagabadet och gjorde halvdagsmys med vattengympa, poolhäng och god lunch. Igår var min första kärnfamilj och jag ute på finmiddag för att fira min kommande födelsedag. Jag har inte varit ute med mamma, pappa och storasyster våra utan makar och barn på flera år (känns det som iaf). Det var skitkul! Lite bubbel i solen och sen mat på Puta Madre.

Min man får tyvärr inte vistas bland folk sådär ännu. Jag försökte bortse från att det gör mig ledsen att han fattades mig och istället bara njuta av familjeterapin. Det funkade.

Idag åkte jag till stan direkt efter (en kaosartat försenad) lämning och fick 60 min helkroppsmassage. Det var en blandning av skööönt och AJFAN! haha. Därefter blev det fransfix så jag ser ut som folk igen.

Hela veckan har jag drömt om en räkmacka! Jag vet inte varför just en sån, men jag promenerade genom soliga gator till Posthotellet och intog en fantastisk macka med ett glas bubbel. Jag beställde prosecco men det var lite väl avslaget tyckte jag, så jag fick från den andra flaskan istället. Riktig champagne alltså! Lyx lyx lyx!

På hemväg debatterade jag med mig själv om jag inte skulle fullborda egodagen med nagelfix. Är man ego så är man – och nu är naglarna jättefina!

Imorgon ska vi till makens klan på födelsedagsmiddag. På söndag kommer mamma på fika. På måndag smäller det sas och då kommer våra närmsta vänner på middag. Nästa lördag ska jag ut med mina tjejer på stan.

Jag kommer vara så grundligt firad i slutänden! Det är rätt bra att fylla 40 tydligen.

»

  1. Så härligt! En hel vecka av firande! 😉 välbehövligt efter allt kaos. Snart ses vi och firar! Nu börjar min ego- boost/ avkopplande helg, Yippie! Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s