Saker man kan göra en måndag

Standard

Idag ringde min lilla (och snoozelösa) väckarklocka 06 som vanligt. Hon hoppade och klättrade på mig i sängen tills jag masade mig upp. Sketonge. Fis kom en liten stund efter men var nog inte riktigt sugen på att vara vaken egentligen. Jag kan berätta en hemlighet – det var inte jag heller. Jag avskyr verkligen tidiga mornar. Trevlig är jag nog inte heller… men kaffe och macka i ensamhet i köket medans de fick lite morgontv och förmiddagen var räddad.

Vi packade sen in oss i bilen för en tur till vännerna. De bor runt tio minuter bort och det är ungefär gränsen för vad jag orkar. Deras barn matchar mina i ålder på några veckor när – och de har verkligen jättekul ihop! Vi mammor drack kaffe och småpratade och barnen härjade. Jag är inte på topp just nu och det är skönt att vara hos någon som förstår sig på att inte orka.

Dagen har verkligen varit fantastisk på så många sätt! Rolig lek, trevlig samvaro och vädret. Ja vädret! Hopp om vår! Vid hemkomst sögs fis ut till kompisarna på lekplatsen och strumpan och jag intog trädgårdsplätten.

Det var inte planerat att jag skulle åka upp till maken idag, vi hade fridag. Men i sista sekund bestämdes det att farmor skulle komma med middag till kidsen så jag kunde smita iväg. Så skönt det var!

På kvällen sen har maken och jag som vanligt pratat med varandra i telefon ett bra tag så båda slappnar av mer och mer. Förhoppningsvis kan vi båda sova gott inatt. Jag är så trött!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s