Att få vara lite nära

Standard

»

 1. Tänker mycket på er. Känner er inte men har följt din blogg (älskar den!) i tysthet länge. Känner att jag vill skriva nåt, men alla ord känns så futtiga och banala. Men ändå, nu har ni äntligen fått chansen att få en vardag igen tillsammans. Så fint!

  Min mamma dog plötsligt av en hjärnblödning och hennes organ räddade livet på fem personer. Fem familjer som fick den viktigaste gåvan man kan få. Jag är stolt över hennes val och att läsa om personer som får nya chanser genom organdonation är en större tröst än vad någon kan förstå.

  Ta hand om varandra! Kram!!!

  Gilla

  • Tack snälla du 💚

   Jag beklagar sorgen! Och jag är extremt tacksam över personer som din mamma.

   Det här pratade man mycket med oss om – ”donatorn är oftast en fullt frisk människa som egentligen inte hade bort dö. Att donera är att göra mening av nåt meningsfullt”. Vi tänker självklart mycket på de som sörjer en familjemedlem och är tacksamma och vördnadsfulla inför att antingen hen själv eller hens familj valde att donera organ. Min mans fjantiga hjärta hade fullt fungerande klaffar och såvitt vi vet har de gett ytterligare någon annan en chans…

   Krama om dig!

   Gilla

   • Det är verkligen sant – att göra något meningsfullt av det hemska. Jag blir lite gråtig av att tänka på att delar av din mans hjärta också får leva vidare.

    Det har snart gått 10 år sedan min mamma dog. På ett sätt känns det som om det hände i ett annat liv och på ett annat som om det hände igår. Men livet går ju vidare. Hur brutalt det än är. Och vi har det alldeles utmärkt – även om det blev på ett annat sätt än det vi trott.

    Livet, alltså. Man har liksom fullt upp! ❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s