En helt vanlig tisdag

Standard

Nyår var fantastiskt!

För första gången sov vi borta som familj och det var lite spännande… Maten var underbar och barnen uppförde sig väl. Fis lekte med de andra barnen och uppförde sig som en stjärna. Emellanåt clashade kidsen litegranna (två nästanfyraåringar och en 2.5-åring) men nån vuxen kunde alltid styra upp det rätt enkelt. Värdparet tvingade oss att sitta ner och bli ompysslade. Strumpan var extremt mammig och BÄRMIGig (och superirriterande) men hon åt bra och hittade sitt fnissiga glada jag emellanåt iaf.

Runt 21 somnade min lilla i vagnen men det tog bara en halvtimma innan hon joinade oss igen, haha. Alla barnen var vakna vid 00-slaget och fick njuta av fyrverkerierna. Jag blev förvånad över mängden, det talas så mycket om våra djur som INTE njuter… ärligt talat tycker jag de borde förbjudas (eller bara finnas i ”officiell” regi, t ex GP fyrverkerierna här hade gott kunnat få vara de enda). Men men.

Natten var hemsk, horribel och vidrig. Vi sov i låneytan med rätt sköna sängar men två oroliga barn. Stora sov väl okej men lilla höll låda nästan hela natten. Jag var rädd för det innan vi åkte men alla säger äsch det är bara en natt! Problemet är bara att det kommer en dag efter ändå. Nåja, shit happens.

Mysig förmiddag hos värdparet och sen hem. Fis slocknade efter middag mitt på golvet, gulleprutten! Strumpan däremot var svårlagd och hade ytterligare en riktig skitnatt. Det var jättekonstigt! Jag vaknade med känslan av shit det här har ju gått bra! Inga barn och redan morgon!! Bara det att jag sovit en timma bara… vaknade 00, 01, 02 och 03. Med samma känsla varje gång! Sen kom lillaste propellern och härjade nån timma eller två och stora kom 04. Imorse satt jag på sängkanten och grät av trötthet.

Men maken har en ganska bra dag idag så jag har kunnat vila lite. Sen har vi städat som tokar! Julen är nedplockad, tvättmaskinen har gått varm och alla sover i rena lakan inatt. Stora har varit hos dagmamma och lekt av sig, lilla var hemma med oss. Middag blev pannkaka och sen kramar och gos framför TVn.

All in all var detta en mycket bra tisdag. Nästa vecka börjar jag jobba. Hjälp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s