God jul!

Standard

Det var underbart att få fira in julen med min man och min familj. I år var vi hos min klan på julafton – som vanligt massor av mat och massor av julklappar (ovh fn hel massa points 🙈). Bästa julklappen var nog handväskan som syrran ansvarat för – lila, blommor och döskallar. Alla braigheter här i livet!

Maken opererades ju på onsdag men kom inte hem på torsdagen. Det kändes som ”i elfte timman” när han till slut blev utsläppt på fredagen. Det var först efteråt som jag insåg hur spänd jag varit – jag har varit trött och lite avslagen hela helgen.

Julafton tyckte strumpan att det var läge med lite feber. Min mammiga och just nu lite gnälliga tös var mammig och gnällig i kubik. Skitjobbig, haha. Men även det löste sig. Jag älskar verkligen min familj!

Igår kom makens bästa kompis förbi och jagade våra barn ett par timmar så jag fick vila lite. Herregud vilken fantastisk vän han är! Idag blev det utflykt till svärmor och den klanen. Det slutade med att maken säger att han ALDRIG vill sitta till bords med släkten igen – förutom sin närmsta familj förstås. De är fan inte kloka, men men lite högljutt gräl bland julklapparna har väl ingen dött av? De lyckades få mig riktig arg och det är bannemig en bedrift. Fråga min man – sur kan jag bli, men arg är sällan.

Vi går mot slutet av det knasigaste året hittills. Hjärtsvikt, hjärtinfarkt, defibrillator, ständiga smärtor och allmän oro. Ja tjena. Om tre veckor eller vad det blir ska jag börja jobba igen. Blandade känslor för det, kan jag säga. Jag längtar efter att bli vuxen igen, men min knasiga vardag är ju vad jag är van vid nu. Det kommer bli bra.

Jag önskar er alla en riktigt god jul! Jag hoppas året slutar bra och börjar bättre! Ta hand om er 💚

Ett svar »

  1. Låter som en alldeles underbart normal jul; härligt familjehäng blandat med lite febriga barn och så någon familjekonflikt på det 🤗😂
    Jag hoppas ni fått fortsätta att njuta 💖

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s