Lite bitter idag (och ja, pms)

Standard

*varning för gnäll*

Bild mhja Google.

Inläggen börjar regna in på insta och fejjan nu – folk går på julbord och adventsfikor och njuter inför julen. I år blir det inte mycket sånt för oss, inte för att det inte går att lösa utan för att det måste lösas. Det blir så himla omständigt och i slutändan går jag ändå bara och oroar mig för hur han ska orka. Han har ont, han är flåsig och ofta när han rör sig börjar svikthostan. Med lite otur slutar den först när den fått honom att kräkas. Det blir ju inte direkt att han längtar efter restauranger…

Eftersom maken mår som han gör och kroppen bråkar så rör han sig dessutom lite stelt och långsamt. Han känner att han sticker ut och SYNS, vilket är det sista han vill. (Jag fnissar f ö ofta åt det, han valde fel fru om han vill gå obemärkt genom livet 😂). Så han vill helst inte träffa folk, än mindre gå ut alls.

Så nej. Inga julbord för oss i år.

I veckan ska jag till jobbet och träffa kollegor och mina nya chefer. När jag kommer tillbaka i januari är det på riktigt bara jag kvar av ursprungliga arbetsgruppen. Alla andra har gått till nya (och mer välbetalda) uppdrag och jag känner mig lika delar frånåkt som förbigången. Min chef visade ju i lönesamtalet precis hur oviktig jag är så jag har tappat allt självförtroende visavi mitt jobb.

Men men. Ica affären kan jag iaf hitta till så jag har dragit på mig makens oversize jacka (ser ut som en luffare i den, haha) och lurarna och tagit en liten prommis. En av makens polare är hemma en stund. Jag är ofantligt och ologiskt chokladsugen.

Och sur.

Jag vet inte om jag ska sätta mig på golvet och tjuta eller skratta åt mig själv.

»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s