Snörvel och hjärtlig utveckling 

Standard

Som en liten bonus har jag blivit förkyld. 

Men baaaaajs oxå! Jag nyser non stop tills jag kissar på mig och huden kring näsan börjar bli skinnflådd. Fördelen är dock att jag inte orkar göra något och inte är hungrig. Vägningen igår var inte så lyckosam, jag hade gått upp över ett halvt kilo. Med tanke på hur min ork varit senaste två veckorna så kom det inte som någon större överraskning men var ändå inte så roligt. 

Min man var på Sahlgrenska i veckan och gjorde en hjärtbiopsi. Det var faktiskt lite lustigt det hela, vi hade tappat bort remissen och ringde oss blå till kontaktpunkten för att få klarhet i vilka tider som gällde. De i sin tur hänvisade till koordinatorn. När vi efter många många försök fick tag i henne i tisdags 0915 fick vi höra att biopsin var ”idag klockan 10”. Haha vi la på 0925 och 0958 lämnade jag av honom vid sjukhuset.  Jösses. 

Ingreppet och undersökningarna i sig var surrealistiska och bitvis riktigt obehagliga. Han kom hem på kvällen och berättade att läkaren som genomförde ingreppet tillhör transplantationsgruppen och hon konstaterade att hans hjärta är så himla trött. Hon sa att hon skulle förorda transplantationsutredning. 

Sagt och gjort. Redan dagen efter började telefonen ringa och remisser har börjat komma. En av de största utmaningarna kommer bli att få ner honom i vikt. Han har ju ingen förbränning och kan inte röra sig, så hur gör man då? 

Det är undebart att äntligen ha det igång. Jag kan inte se att det kan gå till nåt annat än en transplantation. Samtidigt är jag jätterädd, det går från abstrakt knasigt till väldigt konkret!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s