Deppig dag. 

Standard

Min man körde mig till Viktväktarna imorse, jag skulle ju bara in och väga mig lite snabbt och sen åka hem igen ihop så han slapp ta barnen själv. 

Det gick ju bra. 

Vi var ju i stan lite efter nio men demonstranterna hade tillstånd från 11 så redan då var avspärrningarna på plats. Man kan väl säga att det tog ett tag att komma dit. Maken släppte av mig vid polishuset ungefär, så fick jag gå förbi och igenom alla avspärrningar vid Heden och sen komma fram. Hemresan var en studie i kreativitet när all kollektivtrafik i min riktning påverkats av demonstrationerna. Jag tycker jag kunde ha kompenserats för det på vågen men den visade på plus ett hekto. (Jag är fö inte speciellt ledsen över det, jag har räknat med platåer förr eller senare.)

Väl hemma har vi mest hängt framför tidningarnas livesändningar… scenerna är obehagliga. NMR är galningar. Men det är ju inte bara de. AFA i svarta masker som slänger gatsten på polisen. Svartklädda demonstranter som plötsligt slåss med varandra (????) 

Bilderna är lånade av GP.se. Den nedersta har faktiskt ett huvud från början, men jag lägger inte ut någons ansikte utan har klippt av det. Mysiga killar och tjejer som invaderat stan, eller vad tycker ni? 


Demonstrationstillståndet upphörde klockan femton, men det är ju inte så att alla magiskt försvinner för det. Det kommer hålla på hela kvällen antar jag, och scenerna är obehagliga. Jag har vänner som bor i närheten av det pågående tumultet utanför Liseberg och de är ju helt belägrade…

Usch. Dubbelusch. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s