Att välja sina strider 

Standard

Lillstrumpan är en väldigt bestämd liten donna. Hon har ett par favoritsysselsättningar – den ena är att riva ut alla kläder från hennes låda under skötbordet, den andra är att kräva tillträde till kylen… Kläderna får hon gärna riva i, kylen helst inte. Men helt plötsligt var hon där haha. 

I övrigt knatar livet på. Det händer både trevligt och vardagligt men orken är sådär. 

Annonser

3 responses »

 1. Hej! Jag är ju inte så aktiv längre med mitt skrivande. Ibland tänker jag att jag borde ta mig tiden för att få ut ett och annat, men som synes(för den som tittar), så har det inte blivit av.
  Således så läser jag även minimalt med bloggar och händelser på exempelvis FB och har därför missat att ni har en otroligt påfrestande familjesituation. Kände direkt när jag bläddrade igenom och tog in, att fasen att vi inte bor närmare varann!
  Finns det något som jag kan hjälpa till med? Jag hoppas verkligen att du säger till. Och jag hoppas innerligt att din man blir frisk. Iaf bra nog för att vara make/pappa och leva vidare. ❤

   • Nej, det har vi förvisso inte… Men jag har kommit till en vändzon där jag ska försöka vara jag igen. Jag och mamma och så mycket sambo som det är möjligt. Men jag är den som finns och hjälper till och tar om hand och fixar. Eller ja, jag skulle väl behöva bli bättre på att dammsuga och vika tvätten…men WTF. Det finns ju kvar.
    Nu tappade jag tråden, men jag vill iaf tala om att det inte är totalt nattsvart och mörker hos mig jämt. Och kan jag erbjuda lite ljus, så gör jag gärna det. ❤

    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s