Oxå en uppladdning inför jul. Bajsgluten.

Standard

I familjen kaos hem så har vi långsamt kämpat bort kaoset i förberedelser inför julen. De flesta klapparna är inhandlade och julmaten är planerad tills på torsdag. Tvätthögen fick ge vika för en modig och ridderlig insats. Kläder för barnen är förberedda. Sparkontot har fått ge vika för både egna julköp och Julhjälpen. Det måste väl vara sånt sparkonton är till för? Att hjälpa barn få lite julmagi? Nåja, sidospår.

Meeeeen…

Och bara så ni vet så blir det nu skitsnack. Det finns ju några känsliga läsare därute.

I lördags råkade fis få i sig några smulor äpplekaka. Han var snabbare än vi och norpade en minimal bit. Det är såvitt vi vet första glutenmissödet sen diagnosen – så vi vet inte alls hur han reagerar. 

På lördag inget.

På söndag stenhårda ytte pytte kulor i blöjan.

Måndag halvlös blöja.

Tisdag lite lösare blöja.

Onsdag soppa. Och soppa igen. Och igen. Mellan 0830 och 13 bytte jag ELVA blöjor på honom. Allt ifrån några matskedar till hela oceaner. 

Han har inte oväntat ganska dålig aptit men har annars varit en glad och energisk kille precis hela dagen. Det har hoppats friskt i stora sängen. Han har sjungit, vrålat, gosat och levt rövare. Han verkar inte speciellt sjuk.

Är han magsjuk eller är det ”bara”  tarmarna som pajat? Det är ju omöjligt att veta. Men såhär tre dar innan jul satte jag mig i soffan och grät. 

Jag borde ju veta imorgon om jag åker på nåt så det är bara att vänta. Om fredag kommer utan symptom så är det väl safe men annars får klanen fira jul utan oss. Vi som skulle ha julen här hemma i år. Tjofuckingho. 

»

  1. Jag känner med dig! Vi har liknade sits hos oss. Båda barnen & pappan har influensa. Jag är ännu oskadd, vilket vore ett julmirakel om jag slapp undan! Planen att köra 40 mil på julaftons morgon för att fira med hela min familj (tre år sedan sist) hänger minst sagt löst. Måtte det vända imorgon! Kram & pepp

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s