Nattlur

Standard

Lillfis, strumpan och jag har varit hos farmor i eftermiddag/kväll – hon är ju oxå förkyld så det är den enda personen som vi vågar träffa nu. 

Fis har varit på sitt bästa humör och pladdrat, lekt och donat. Ordern samoj ska fölla med ut!! ledde till en stund ute bland gungorna. Förutom att jag oxå tycker att det är mysigt att hänga med farmor har det varit otroligt skönt, min lilla sambagroda blir överöst med kärlek, uppmärksamhet och energi. Hemma hade det blivit tv och konflikter. Med tanke på hur jag mår så har jag mindre ork än vanligt att sysselsätta honom. 

När vi kom hem till pappa hade jag en trött men fortfarande glad liten kille. I alla fall tills tröttheten kom ikapp och världen rasade! Jag fixade flaskan och maken säger till barnet att nu ska här sovas.

Fis säger med tårar i rösten att nej jag vill inte sova!

Jag föreslår att de inte sover utan att de bara kryper upp i stora sängen och myser lite. De kanske ska släcka lampan och kramas lite? Fis drar resolut igen dörren och släcker lamporna. Förhoppningsvis sover han snart. Haha mamma är slug som en räv! Eller som han kallade mig häromdagen mammaräven. Eller ja, mammajäven då…

Annonser

»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s