Ofrivilligt barnlösas dag

Standard

Idag är det ofrivilligt barnlösas dag, en dag att skänka en extra tanke åt de som längtar eller som faktiskt fått ge upp sin kamp av en eller annan anledning. 

Det känns både otroligt avlägset och väldigt nyss som jag låg ihopkrupen som en boll på sängen och kved av smärtan i hjärtat. Jag försöker allt som oftast låta bli att tänka tillbaka för tårarna kommer med en gång, jag vill inte känna de där känslorna igen. Men de finns där, det där  såret är kvar. 

Plåstret som sitter på är inte fy skam,  det är en fantastisk make jag inte i mina vildaste drömmar trodde jag skulle få, det är barnet jag började tvivla över att jag skulle få krama och det är fotbollsspelaren på jäsning i magen. Tänk jag fick min familj till slut och den är på alla plan mer än vad jag trodde var möjligt. Så lyckosam jag är! Vilket mirakel livet ändå blev 💚

Ändå ligger jag här och gråter. Hålet finns kvar, locket blev lyft. Jag sörjer med alla som får kämpa med de där känslorna och som längtar med rädsla att aldrig nå målet. 

Den här dagen är er

»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s