Oj! 

Standard

Vilken massa dagar det gått sen sist… Jag har haft flera blogginlägg i tanken men inget har lyckats hamna på pränt.

Jag mår SÅ mycket bättre nu så det är inte klokt. Jag mår väldigt ofta illa men kräks en bråkdel av vad jag gjort tidigare. Att jobba halvtid passar mig otroligt bra – jag är på jobbet och får social kontakt, jag gör lite lagom och sen får jag vila. Min familj har ingen större nytta av mig kvällstid om jag inte får den där vilan… 

Nätterna är ganska jobbiga dock. Dels kräks jag en del men framförallt är det att jag vaknar upprepade gånger av smärta i höfterna så jag måste vända på mig. Hej foglossning. Skräp. 

Men men. 

Jag gick med i en grupp på fb med preggosar i Göteborg och vi träffades för en fika i veckan. Gudars vad det var roligt! Framförallt när jag insåg att det var första saken jag gjort på kvällstid som inte involverat familj eller nån form av vårdinrättning (tragiskt, eller hur!). Vi skrattade massor och jag åt en middag som jag faktiskt tom fick behålla – det är lite si och så med det annars.

En annan wow-upplevelse var när bästa K kom hit och hängde i lördags. Hon skulle komma 19 och jag tänkte att hon går vid 21. Klockan var förbi 23 när vi insåg var klockan var! Vi hade så himla trevligt! 

Och för att avsluta; igår kom jag hem vid 13 som vanligt. Solen strålade! Så jag intog soffan på balkongen med en bok. Gode tid så underbart. Lite fräknigare hamnade jag sen i sängen och sov som en stock tills jag skulle hämta sonen. Kan det bli bättre? 

Just nu, här och nu, känns livet riktigt bra!

»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s