RUL idag 

Standard

Ett sånt mirakel ultraljuden är egentligen! Jag har förstås tänkt tanken förut men jag slogs verkligen av det idag. Vi tittade på hjärnan och dess avskiljare. Vi såg hjärtat med sina kammare, njurar, magsäck, näsa, läppar… Lite tryckningar på rätt knappar och färger fyllde bilden – de visade på flödena i hjärtat och ut till njurarna. Skithäftigt! 

Fladder var inte helt med på noterna utan försökte mest smita undan. Det slogs kullerbyttor och ormades runt. Eller så la sig sketungen med ryggen nedtryckt mot bäckenet för att slippa visa upp sig (i det fallet; hjärtat). Det var en jäkla fart på lillpyret i alla fall. Och jag grät mest hela tiden.

Det blir så verkligt att det är en liten person därinne. Någon att ha en relation till istället för den abstrakta magen som bara ger ett illamående. Någon som så småningom ska ut!

Så jag grät. 

Jag är framflyttad tre dagar så är nu plötsligt på 19+1 och nytt BF är 21 augusti. 

Vårt Fladder är ett riktigt pyre!

»

  1. Åh vad häftigt! 🙂 njut! 💜 Skönt att se ( och tids nog når du/ ni målet med illamåendet) det kan ju va bra att påminna sig om 😉

    Gilla

  2. Härligt med ett tydligt livsbesked och bus från Fladder! Ännu ett steg på vägen avklarat. Tänk, det är en liten där! Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s