Min sons kommunikativa sida

Standard

Han är kul vår lilla prutt. Han pratar och pratar, håller långa monologer eller för en tydlig dialog med oss. Tydlig så till vida att vi turas om att prata men ingen av oss är säker på vad den andra säger ❤ 

Andra gånger är det hur klart som helst. Jag frågade om de varit i stan idag med dagmamman för att fika och han nickar och bubblar fram buss! För visst åkte de buss in. 

Lite senare på kvällen säger han ”pruttis” (eller snarare sitt egenvalda smeknamn, han kan inte uttala sitt hela namn) och lägger händerna mot kinden – precis som man/iaf vi gör vid björnen sover. Han är alltså trött och vill lägga sig. Jag tycker det är superhäftigt att han kan identifiera och förmedla så tydligt att han är trött. För säkerhets skull säger han lass! vilket  förstås skulle kunna vara glass men i sammanhanget betyder flaska. 

Han tog flaskan i sin lilla hand, rusade in i sovrummet, ropade nust! (snutte) och klappade på sängen. Idag skulle vi visst köra en liggande nattning. Så nu är flaskan tom och vi ligger och kramas. Som vanligt snuttar han med min kind. Gos. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s