Blod. 

Standard

Kört? 

Edit; det kan inte vara nåt annat. Jag blöder ganska mycket och livmodern hat slutat molvärka. Jag fick vara glad i två dagar… tänk om jag bara hade väntat två dar med att testa? 

Annonser

14 responses »

 1. Oklart. Jag har haft blod och det har varit kört och jag har haft blod med strålande resultat – Gullgosen samt Pippilotta har hängt kvar i magen. det beror nog lite på hur mycket blod. Om du kan ta blodprov med två dagars mellanrum kan du se om hcg-nivåerna (tror jag det var) ökar eller minskar… eller om du kan göra UL och se om det kommer från livmodertappen…

  kram och hoppas på det bästa!!!!

 2. Åh, vad ledsamt och oroligt! Dock: jag blödde ”på mensnivå” från mer eller mindre bim (testade positivt tidigt), och i ett par månader till och från. Nu är hon 2 år och 7 månader. Så det måste inte nödvändigtvis vara kört, även om risken naturligtvis finns.
  Kan ana din sorg och oro oavsett. Jag insåg först när jag såg hjärtslag blinka på skärmen i vecka 7 nånting hur inställd jag var på att bekräfta missfall.
  Kram

  • Jag vet ju att såna graviditeter som du beskriver förekommer – men jag tror ni är få. If it walks like a duck osv. Jag blöder ganska mycket och alla känningar i magen att systemet jobbar är borta. Kvar finns bara mensvärk och hjärtesorg.

   Stort grattis till ditt lillhjärta!

   Kram

 3. Det kan inte bara vara typ den mensen du inte fick? Eftersom det är runt BIM tänker jag. Jag fick mens som vanligt, men inte riktigt lika mycket och varade inte lika länge. Därför tog jag ett test efteråt och det var visst positivt. Har sedan blött till och från i graviditeten (men bara lite efter den första blödningen) och nu är jag i vecka 23 med en växande och sparkande tjej.

  Bara du vet ju hur mycket det är, men jag vill inte att du ska sörja och måla fan på väggen som jag gjorde alldeles i onödan flera gånger under min graviditet. Kram och om det gått dåligt beklagar jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s