Fransig vurpa

Standard

Jag vill så gärna få känna mig lite fin, och det är få saker som gör sån skillnad som lite smink. Man – iaf jag – ser genast piggare och fräschare ut. 

Men ack vad det är tråkigt! Först ska eländet på och sen ska det av. Ungefär lika roligt som att tömma diskmaskinen. Dessutom har jag en förmåga att få till och med den mest hårdnackade vattenfasta mascaran att fälla. Så pandalook it is. Jättesnyggt, jag lovar. 

Med annalkande bröllop och vad det medför i form av förmodade vattenfall från ögonen så bestämde jag mig för att prova fransförlängning. Och jag löööövar det! Det är inte ofta jag gått ur sängen och känt ”wow” jag ser ju nyfräsch ut 😛 

Det är fö mer än vad jag kan säga om sonen. Lillfis ser ut som han nallat i sagda smink. Han är lite röd och blå på väl valda ställen, med en redig bula i pannan och en vackert svullen läpp. Klätterapan drattade av balkongmöbeln och landade med ansiktet före på golvet. Lilla klanten! 

Han mådde ju bra efter det att den akuta rädslan/smärtan släppte men  han blödde såpass mycket ur munnen och vi har saknar erfarenhet av slag mot tänder – så vi tog vägen om hisingsakuten. Det tog ungefär en halv minut att konstatera att det inte var någon fara. 

På eftermiddagen/kvällen sen har vår Fis varit en glad, sprallig och lycklig liten skit som pratar, sjunger och skrattar. Läggningen gick hur enkelt som helst men han har studsat. Han vill inte vara själv inatt, lilla killen. Så nu ligger vi och kramas i stora sängen. Tätt, tätt ligger vi. Han har ett fast grepp om mitt linne, jag får inte gå. Jag lyssnar på det lugna snusandet och njuter. 

Men jag är fasligt kissnödig 😀 

»

  1. Coolt med fransförlängning! Funderar på att göra det också, har en salong jag går till för att fixa benen och de har vansinnigt många skojiga behandlingar, bland annat fransförlängning 🙂
    Stackars lilla grodan! Men skönt att det gick så bra ändå ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s