Jag har blivit en av ”dem”

Standard

Jag känner mig nedslagen och omotiverad. Så fort jag ser kontorsbyggnaden växa i synfältet växer huvudvärken fram. Jag som aldrig varit en av de som lidit av så kallad måndagsångest, har nu istället en varjedagsångest. 

Vi har mötat och vi har pratat. Omgivningen tycks anse att det är löst och utagerat. Men jag är arg, ledsen och sviken. Ordet kränkt slängs ju omkring så mycket nu för tiden att man knappt ens vet vad det betyder längre. Men med det sagt känner jag mig kränkt

På mötet framkom att det här är ”nåt som kunde hänt vem som helst av oss.”, att reaktioner och tankemönster påverkats av en orimlig arbetsbelastning. 

Men fortfarande är jag misstänkliggjord, fortfarande är det jag som måste redovisa allt till chefen såsom ett olydigt barn till rektorn. Om allt nu är ”ett missförstånd” borde mina restriktioner hävas. Mina kollegor OCH min chef borde be om ursäkt för ett förbannat uselt beteende. 

Vissa ursäkter har framförts, från ena kollegan. Men det är något för sent. Tänk efter före eller dra åt helvete efter. 

»

  1. Aha, det är såna. Såna där utan självinsikt. Fy vilka usla människor!
    Ja, ordet ”kränkt” slängs ju omkring utan vare sig rim och reson men i det här fallet är ordet helt korrekt.
    Hoppas du har en underbar kväll med mys och skratt! ❤

    Gilla

  2. Tyvärr hänger det nog kvar. Utsatt för liknande sak att behöva redovisa för två och ett halvt år sedan. Prata finns nog inte i hennes sinnesvärld. Nu säger chefen att det bara ska glömmas oxh se framåt. Hon är lååånnnngggt ifrån att ens tänka ursäkt trots flera kränkningar varav en del fortsätter och den senaste igår. Trist att tänka jobb nu tänker jag som är föräldraledig. Längtar efter att jobba en aning men inte med den chefen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s