Jag hatar.

Standard

Min starka fina kropp, magen som växte så duktigt under graviditeten. Då njöt jag av formen, rundningen och tillväxten. Jag visste på förhand att jag var en av dem som skulle bli riktigt tjock – och att jag skulle ha svårt att göra mig av med vikten.

Idag är sonen 13 månader och lite till gammal. Jag väger samma som två veckor efter förlossningen.

Jag har för längesen passerat stadiet ”det är okej”. Jag hatar. Jag är så jävla helvetestrött hela tiden att jag inte orkar göra nåt åt det. Så jag bara hatar. Och är tjock. 

Edit; långt samtal med mannen mitt på natten. Ff tjock men gladare. Och fått upp ögonen för lite saker jag måste tänka på… 

»

  1. :/ Ingen rolig känsla! Men du kan ju absolut fixa detta lagom till oktober om du vill 😉 det klarar du, jag VET det! Det behöver inte bli så stora förändringar. Och lite träning på det 🙂 ( hitta något som funkar i din vardag) Tänk också att det är fantastiskt det din kropp gjort! ❤ men det är kanske en klen tröst när man känner så. Dessutom tycker jag att du alltid är fin min vän oavsett några kg mer eller mindre. Kram!

    Gilla

  2. Om det är någon tröst så väger jag 10 kg MER nu, än vad jag gjorde samma dag som lillknodd föddes… Men nu är jag på gång åt rätt håll igen. Det är inte lätt att ta hand om vikten när man inte får sova och äter allt som finns nära och lätt.
    Men jag är glad ändå. Varför gråta över spilld mjölk(eller att vågen skriker ERROR…)? 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s