Ett par vidriga dagar 

Standard

Vi börjar se ljuset i tunneln nu, men sen i torsdags har vi mest bara haft tunnelseende. Vi har sprungit i skytteltrafik till toa med än den ena än den andra änden före ner i stolen. Mys på hög nivå! Isch!!!

Vi har mått så ofantligt jävla dåligt. (Lillfis däremot har varit hur pigg som helst och uttråkad som bara den 😛 )

Min fina man har hittat resurser någonstans och ägnat sig åt sonen. Jag har inte klarat av det. Det har väl inte han heller, men han har lyckats ändå. För det är jag evigt tacksam, jag har varit en urvriden trasa utan större rörelseförmåga. Periodvis har jag haft så ont i magmunnen/av halsbränna att jag mest velat gråta.

Inatt verkar det ha vänt. Vi vaknade slaka, spaka, trötta och ömma. MEN vi mår inte så uselt längre. Det har vänt! Tjohooo! Det kommer förstås ta ett bra tag att få ordning på oss igen men vi har kommit över puckeln! Vi äter och dricker – försiktigt – och vi sanerar, dvs byter lakan, tvättar handdukar… 

I skrivande stund vilar jag i sängen. Hade fått grodan att somna. I och för sig vaknade han efter fem minuter så jag måste hoppa upp igen. Ska bara skriva klart meningen.

Sådär ja. Punkt. 

»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s