Hopplahejhärhänderdetsaker!

Standard

Jag känner mig gobsmacked – underbart ord tycker jag! Andra ord är överrumplad, överkörd, oförberedd och helt matt. Plus skitglad!

Vi har lite lagom oplanerat blivit med lägenhet! Yup, det stämmer.

Vi har ju surfat hemnet ett tag, men mest av nyfikenhet. Planen har ju hela tiden varit att bo här minst ett år och sen fundera vidare. Men så råkade vi se den där fina fyran. Vi råkade gå på visning. Vi råkade bli lite kära. Vi råkade panikkontakta banken för ett lånelöfte i räcerfart och vi råkade hoppa in i budgivningen.

Och vi råkade vinna den.

I fredags skrev vi papper.

Under hela mötet stod sambagrodan på bordet och höll låda – han vrålade och illtjöt om vartannat. Han var hur glad som helst och jobbade stenhårt på att charma mäklarstackaren som försökte sköta sitt jobb och säljarna ❤

Efter detta fick vi fyr under fötterna. Fantastiska svåger ägnade större delen av lördagen åt att hjälpa oss fixa lister, trösklar och andra detaljer som ju tidigare lyst med sin frånvaro… Vi har handlat beslag, skruv, fogmassa, gardinstänger, gardiner såväl som fan och hans moster. Vi skrubbade, skurade, skruvade och borrade. Jösses.

Idag kom mäklaren hit och vi har gått igenom vår försäljning. Bland hans råd var att måla om mitt lila kök. Jag sörjer, men vafan – jag ska ju flytta härifrån! Imorgon kommer målaren för att ge offert. På fredag ska första bilden ut i lokala tidningen. Sen beroende på när målningen blir klar ska vi fota och slänga ut lägenheten till försäljning.

Sablar det går undan. Jag är helt slut.

Jag avskyr att flytta, men jag längtar efter flytten. Sambos på riktigt lixom, något nytt och gemensamt. Med en liten trädgård för lillfis.

PS. Här ser ut som fan. Packning och röjning är påbörjad – hur kan städning generera så mycket stök? *förundrad*

»

 1. Så roligt! Spännande med flytt och skönt med fler rum. Å ni slapp renovera badrummet, skönt! Du får ta med den lila tapeten i minnet och komma ihåg att det inte handlar om vad du gillar längre :-). Lycka till med försäljningen!

  Gilla

  • Jo precis – det ligger ingen prestige i huruvida folk har samma smak som jag… Det kostar oss några tusenlappar men det kan öppna för fler köpare. Så fram med en dunke vit färg 😀 Och ja gudars… Är ju oxå därför vi målar och donar, för att kompensera badrummet!

   Tack!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s