Fem veckor! och sista magbilden

Standard

Tiden springer på i 110. Nu har han funnits i fem veckor, prick. Tänk att fem veckor kan vara en livstid!!

Den mesta tiden tillbringar jag fastklistrad vid min son – häftigt att äntligen kunna säga!! – antingen med honom vid bröstet eller parkerad i famnen. När han faktiskt är avslocknad och sover för sig själv så gör jag en massa. Jag hänger tvätt, äter mat, fikar med vänner, städar eller om jag har riktig tur; sover (om möjligt då gärna med honom i famnen).

Jag älskar mitt liv just nu.

Vissa dar är förstås bättre än andra, men alla har vi ju blä-dagar och så även små sambagrodor.

Min fina man är nu officiellt far till mitt/vårt barn. Vi har varit på familjerätten och skrivit på papper att han erkänner faderskap – vilket jag då oxå ska godkänna. Var ni tillsammans vid konceptionen?? Ja jösses. Som om gifta par aldrig hoppar utanför skaklarna? Om båda parterna ”erkänner” faderskapet och det inte motbevisas av ett DNA test så är det väl ointressant om vi var tillsammans då, eller? * Ålderdomligt. Arkaiskt. Märkligt.

Nåja. Byråkratin är avklarad och papprena skickade. It’s official. Jag är glad.

Den sista bilden som togs på magen togs dagen innan värkarna drog igång. Det visar sig att vi verkligen var ute i sista sekund med fotobokningen!! Vi har hämtat bilderna nu och oj vad de är fina!! Jag lägger in en av dem på bildsidan… Den är sådär tråkigt klassisk, de ändra är lite annorlunda men ack så o-anonyma så de behåller jag för mig skälv 😉

Nu ska lilla familjen försöka sova. Krama om er!!

*det jag kan tänka mig är att ett NEJ på frågan skulle betinga en utredning för att säkerställa att det verkligen är rätt far. Men vad vet jag?

»

 1. Åh det låter underbart! Klart det går upp och ner, livet gör ju det 😉 Men alltså, vilken lycka! Vilket härligt nytt liv du har!

  Vilka frågor! Men skönt att ni fått pappren på det hela. Nu slipper ni väl byråkraterna va?

  Fin magbild!

  Massor av kramar och hopp om både sömn och en härlig helg!

  Gilla

 2. Åh vad härligt det låter! Jag hoppas att jag också kommer få uppleva detta innan året är slut! 😉 Tänk 2014 kanske blir typ vårt bästa år? 🙂 kram till er!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s