Rätt beslut!!

Standard

Idag har varit en halv-aktiv dag. Jag låg i en hög under större delen av förmiddagen innan det blev dax att ge mig av inåt stan och fika med mina (numera föredetta) kollegor. Den största insatsen där på morgonen bestod av att vädra sängkläderna på balkongen. Ett beslut jag för övrigt fick lite hicka av när jag insåg att det snöade rejält ute 😉

Det var med visst motstånd som kläder och ansikte skulle på. Men jag hann med min buss och var fullt påklädd, och sminkad!! Jag hann inte gå många meter från bussen innan magen började dra ihop sig till en hård, ömmande boll. Promenaden till kontoret kändes som någon form av uråldrig naturlig tortyr… Dels sammandragningarna, dels SKITvädret. För jösses Amalia vilket elände – snöade på tvären, kallt som sju svåra år, grått och eländigt. Urk! Dubbelurk! Eftersom jag inte rör mig så fort så fick jag dessutom lite extra tid att njuta.

Fikat var fantastiskt trevligt och en lång välbehövlig skrattstund. Jag har verkligen världens goaste kollegor!! Jag kommer sakna dem… Men med det sagt, så trött som jag är nu ikväll och så fort som sammandragningarna kom, när jag gick en bit, så känner jag att det var helt rätt beslut att gå hem. För ikväll är jag ett vrak.

Den nya soffan är på plats och den gamla är bortforslad, tack vare insatser från pappa och en av fina mannens bästaste polare. Jag är så nöjd, så nöjd, så nöjd.

Glad.

»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s