Tungt idag

Standard

Jag har ju så sablans mycket sammandragningar generellt. Sen tillkommer de som gör ont, såväl som den allmänna ”mensvärken”. Det gör ont ont och ont, det är jobbigt att gå, det är jobbigt att sitta. Det tär på orken och humöret.

Idag är jag så jävla trött, och trött på det, att hela kroppen stretar emot.

Vi ska röja lite sen i lilla rummet och vi behöver verkligen få ordning på kök/vardagsrum som inte återhämtat sig från förra helgens akuta jakt på en förlupen nyckel. Men jag orkar inte, jag vill inte.

Usch.

Annonser

»

 1. Känner igen mig så väl i de där smärtorna. Kunde själv inte gå på över tre månader utan att få farligt onda sammandragningar.

  Försök att ta bort alla krav och måsten på dig själv och tvinga dig till att inte göra något och försök känna att du är duktig när du lyckas göra ingenting. Just nu är det det som är viktigast. Och om något måste göras – röja i rum och liknande – klappa dig själv på huvudet om du klarar av att säga till mannen att du inte orkar och be honom göra det i stället. Jag lovar att det kommer ”jämna ut sig” framöver ändå med allt du kommer göra.

  Sköt om dig och magen och försök, försök, försök ta det så lugnt du kan!

  Varma kramar!

 2. Vilket BF-datum har du?

  Jag hoppas att det blir bättre men jag misstänker att det kommer att hålla på sig ända tills förlossningen startar på riktigt.

 3. +- 2 veckor är ju vanligt så ni får väl hoppas på -2. Inte långt tills dess! Men det känns så, jag vet, hade svår ischias de tre sista veckorna av min senaste graviditet.

  • Usch och fy för ischias!! Fick en lättare släng av det som varade ett par veckor, jisses blev ju helt handikappad!!

   Ja vi får se när nedslag blir, klumpen har ju visat sig envis hittills så hen kommer väl hålla ut så länge som det går bara för att 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s