Zombiefredag

Standard

Inatt var det dags igen… zombiejakt.

Vi behövde ta oss in i det stora huset för att hämta vår packning, våra väskor och våra kläder (precis det man prioriterar när man flyr för livet?) och bilen vi skulle fly i. Självfallet måste vi vara alldeles jättetysta för att undgå upptäckt. En i gänget kunde dock inte hålla inne med sin klagan så vi fick snudd på tvinga honom att både skynda och hålla tyst. Han stod mitt på golvet och tvärvägrade röra sig och gormade samtidigt högt. Klagan kom sig alltså av protest mot brådskan inte av rädsla för elakingarna…

Nånstans längs vägen räddade vi två kattungar. Och två möss.

Till slut satt vi alla i bilen, en vackert vinröd öppen veteranbil med trädetaljer och plats för alla oss femton. Packningen syntes inte till i det läget. Vi rullade ur det gigantiska garaget med parkettgolv, ljusgula välvda tak och väggmålningar. Så småningom rullade vi in i det stora planet med spetsgardiner som skulle ta oss därifrån.

Oookeej.

Dagen var lite lugnare. Inga zombies. Eller kattungar. Däremot har jag haft några riktigt bra möten och fått gjort sånt där som gör att jag fick lämna dagen med känslan av att ha åstadkommit nåt. Efter jobbet vandrade min fina man och jag hand i hand genom nordstan och lite tidig julshopping innan mysfika och hemgång.

Nu soffhäng och zombiemode – dvs trött avslappning.

Godnatt gott folk!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s