Jobblördag i soffan

Standard

Jag kommer knappt ihåg den gångna veckan, den har inte gjort nåt bestående intryck på mig utöver det där envisa illamåendet.

Började två dar den här veckan med att spy och avslutade en jobbdag med samma sak (jag hann dock hem!!). Satt hos barnmorskan med tårar på kinderna i fredags över att inte riktigt kunna känna glädje över graviditeten och sparkarna i magen. Jobbet har avklarats under protest och med långsamma rörelser.

Igår tog jag ledigt för att kunna fixa. Det blev tusen ärenden och till slut kollaps i soffan. Tackolov höll sig magen någorlunda i schack! Kvällen rundades av med mannen och mig i varsin ände av sagda soffa och Top Gun på tv! Jösses. Den var bättre när jag var tonåring! Vilket mansideal!!!! Gode tid. Budskapet ”var ett arrogant arsel och få tjejerna” får mig att må dåligt in i ryggmärgen. Tur jag somnade med huvudet i fina mannens knä istället…

Idag har gått i en flygande fläng! Min käraste och två av hans polare river tapet, målar tak och fixar loss. Jag har skött markservicen och ligger nu raklång och flämtar framför tvn och ”hela Sverige bakar”. Hjälp vad jag är trött!

Killarna jobbar på. Mina hjältar!!!

»

 1. ”Min käraste och två av hans polare river tapet, målar tak och fixar loss. Jag har skött markservicen och ligger nu raklång och flämtar framför tvn och ”hela Sverige bakar”. Hjälp vad jag är trött!

  Killarna jobbar på. Mina hjältar!!!” Det låter ju inte precis som att du kommit speciellt långt i genustänkandet trots allt!

  Gilla

  • Ja det är sant, jag kunde suttit på min häck och tittat på – istället för att bidra med det jag faktiskt KAN göra i nuläget…

   Och ett litet ps: att be om hjälp med sånt man inte kan göra själv (gravid eller ej) har inget med genus att göra. Jag vägrar förväntas vilja vara bra på ”typiskt manliga saker” bara ”för att jag är kvinna”. Det finns saker jag ÄR jävligt bra på och de gör jag gärna, oavsett ”manligt” eller ”kvinnligt”.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s