Blädag med positiva inslag (och viss ofrivillig humor)

Standard

Jag vet inte om det var den förskjutna lunchen som ställde till det idag… men den här eftermiddan har inte varit någon större hit.

Jag hade möte från 830 till 1300 idag. Eftersom jag normalt äter runt halv tolv hade jag förberett med vattenflaska och ett par frallor. Det gick rätt bra, trodde jag. Sen intogs lunch 13-1340 ca och det kändes oxå bra.

Men sen.

Trött, trött, trött. Frusen. Trött. Oengagerad. Lätt illamående. Trött. Somnade i soffan under den gemensamma fikastunden.

När klockan var fyra gav jag upp och rullade hemåt. Hann knappt genom dörren innan magen gjorde sig påmind. Jag fick tid att dra av mig jobbkläderna först, vilket jag är rätt så tacksam för! För när jag knäade framför toan och magen krampade som värst så önskade jag att jag hade hunnit kissa först. Istället kissade jag nämligen samtidigt. På golvet. Tjohoo! För den som inte vet kan jag berätta att man får svårare att hålla tätt ju längre fram i graviditeten man kommer. När magen krampar loss försvinner tydligen all antydan till styrsel…

Hade min fina man varit hemma hade han klappat mig på kinden och sen skrattat. Jag gillar verkligen att vi kan skratta i nästan varje situation. Livet blir så mycket lättare. Vi skrattar inte bort och förringar, men vi underlättar. Han hade nog sagt till mig att jag skulle vara stolt över min fina pöl 😉

Nu ligger jag i sängen och funderar på att gå upp någon gång nästa vecka igen. Jag har inte lust med den här dagen längre.

Positivt har dock varit att jag fått slut på tjafset med comhem.

De och återförsäljaren behagade strula och skylla på varandra när min digitalbox dog. Till slut ruttnade jag och begärde att få prata med en chef. Idag fick jag äntligen respons och är numera löst från mitt abonnemang samt får ersättning för tiden jag betalat men varit utan tv. Det är fixat snyggt och prydligt och med trevliga tongångar – inklusive en liten ersättning från återförsäljaren och återbetalning från comhem. Nöjd!

I magen har klumpen dansat samba mest hela dan ❤

»

 1. Förlåt men jag skrattade högt! Såg dig stå där på knä framför toaletten, ena handen på magen, den andra höll du krampaktigt i toastolen samtidigt som magen krampande studsade upp och ner i takt med kisset… (Mmm, jag har ganska vild fantasi haha!)

  Låter underbart att du blivit av med ComBort. Jag hade de förut och blev av med efter mycket om och men, men jag har aldrig, aaaaldrig, känt mig så lättad som när jag slapp Felenor. Fnyser alltid föraktfullt när jag ser deras reklam 😆

  Hoppas du får en alldeles fantastisk kväll!

  Gilla

   • Jag har halebop och trivs, men billigast vet jag inte?! Himla tur du kan skratta åt eländet, det kommer fler sådana tillfällen med barn. Som när liten nyfödd lillasyster passade på att bajsa som en liten raket liggande på skötbordet. Rakt på mig och storebror! Man skrattar, städar och tänker att problemen verkligen förändras genom livet :-). Hoppas morgondagen blir bättre! Kram

    Gilla

   • Jag ska undersöka vidare! Telenorabonnemanget jag har är i vart fall dyrare än nyare från telenor – så jag troooor halebop slår det. Men vi får se!!

    Ja kära nån saker förändras!!!

    Tack 🙂
    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s