Svar från doktor och bild på Klumpen

Standard

För att börja med det viktigaste – klumpen lever och frodas! Idag stod den på huvudet och lekte akrobatiska övningar, lite vift lite spark lite nick. Hjärtat mitt smälter ytterligare lite även om jag inte kan FATTA att det är en liten människa som växer i magen… (Bilden är rättvänd, hen står verkligen upponer egentligen <3)

20130829-194740.jpg

Sen vad läkaren sa… Jag har ”höga värden” som – om jag förstod henne rätt – betyder antingen proppbenägenhet eller nåt autoimmunt. Allt som allt tror hon på överflyttning till specen. Jag frågade henne behöver jag vara orolig och hon svarar att hon inte kan säga varken det ena eller deg andra – men du kommer bli hårdbevakad.

Allt som allt kan man väl säga att om hon varit jätteorolig hade hon inte släppt mig utanför dörren istället för att vänta in en remiss. Så resultatet är inte bra, men det är knappast akut.

Redan idag kom remissbekräftelsen, så det är bara att vänta in en kallelse. Förhoppningsvis går det fort.

Idag har jag fö varit modig. Testade att hoppa över lunchdosen primperan…

»

 1. Å vad fint att klumpen mår bra!
  Inte roligt med avvikande värden, men de har ju i alla fall koll på dig. Bättre att veta och bli bevakad, än att inte veta och bli negativt överraskad senare…
  Kram

  Gilla

 2. Bra att de tänker hålla koll på dig och din fina Klump! Håller tummar och tår och ber att allt ska fortsätta att gå bra tills du äntligen får ta din efterlängtade i famnen (ja, sedan också förstås)!

  /Mea (med sovande 5-månaders längtansbebis tvärsöver bröstet)

  Gilla

 3. Håller tummarna! Förresten kommer ni ta reda på om det är en tjej eller kille? Inte för att det spelar nån roll egentligen. Kram

  Gilla

 4. Cool bild förresten, ser stort ut? ( förstoring på bebis?!) och man ser ju skelettet det är coolt . 🙂 tänk att det håller på att utvecklas en liten person. Fantastisk känsla att se det lilla underverket röra sig kan jag tänka mig!!!! 🙂

  Gilla

  • Det är otroligt att tänka att den fär lilla saken började som en endaste liten cell och ska bliven människa. Det är så konstigt att det inte är klokt!!

   Den är väl runt 9 cm eller så i huvud-stuss längden. Läste i appen att borde va nåt sånt iaf, jag glömde fråga!

   Gilla

 5. Vilken sötnos!!!

  Och som sagt – bättre att de har ordentlig koll på en än att de inte alls märkt något. Förhoppningsvis är det ingen fara och inget kommer hända, men om… Så kanske de kan upptäcka det i god tid så det inte blir några problem.

  Ta väl hand om dig och klumpen och njut! Varma kramar!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s