Redan??

Standard

Jag tror papperskex, postafen och samarin kommer bli mina nya bästa vänner… Är det verkligen meningen att jag ska börja må dåligt redan??

Usch.

Min söta man tar så bra hand om mig och bekymrar sig konstant; fryser jag, har jag druckit tillräckligt, behöver jag en tablett…………?

»

 1. Ja håll tummarna att det går över i v12. Och gör det inte det så kan du ringa o gnälla i mitt öra 🙂
  Och slutar huskurerna att funka så begär Lergigan Comp utskrivet, det hjälpte visserligen inte hundra på mig men det höll mig på benen i alla fall.

  Tänk att du får må risigt! Det är så jävla kul!!!

  Gilla

 2. Jag fick Lergigan comp, det funkade så att det tog udden av illamåendet men jag kände mig bakisskör i ungefär 15 veckor, mellan v 5 och 20 ungefär, minns att midsommaren var illamåendefri typ. Postafen funkade dåligt på mig, blev bara trött. Men ändå härligt hörru! Grattis du är gravid liksom, hurra! 🙂

  Gilla

 3. Hej finaste. Alltså detta är ju bara fantastiskt !!!!! Jag blir så glad för din / er skull.
  Har ju inte varit inne och löst på ett bra tag så jag har inte hängt med ….
  Otroligt fina nyheter.
  Grattis. Grattis. Grattis.
  Och en varm kram.
  Luiza

  Gilla

 4. Hoppas du mår bättre snart, det kan väl komma och gå antar jag med illamående!. Ska du skriva in dig redan?! trodde man gjorde det först vid ungefär vecka 12…eller nånstans där. men som sagt jag kan ha fel.(har inte full koll där fast man kanske borde som barnmorskedotter!) 😉 se upp med en massa tabletter och grejer ibörjan iaf, sånt brukar ju stå att man ska undvika innan v.12 nånting. (tex kan man ta panodil och Alvedon som värktablett men inte ta ipren, har jag hört) men det finns ju en massa ”regler” och alla följer väl inte dem och det går bra ändå. För mkt nöja och oro är ju som sagt inte heller bra. När min mamma va gravid med mig fick hon veta detta först efter ca 2 månader, det var på den tiden man inte kunde göra gravtest (ja, du det har hänt en del sen 1981) hemma utan fick lämna in på apotek och ringa in för att få svaret! dessutom kunde man ej göra testet för tidigt på den tiden, numer kan man ju göra test väldigt (!) tidigt. Iaf för att göra historien kort: mamma tog ett glas champagne för att ”fira mig” och se jag blev så söt, så smart och ”normal” ändå, allt gick bra 😉 hehe

  Gilla

  • Tack!! Ja det verkar komma och gå…!

   Det finns hela långa listor med saker som man bör äta/undvika under en graviditet. Det mesta finns nog på Livsmedelsverkets hemsida eller hos barnmorskan… Jag har faktiskt inte hundra koll! Panodil är ok, Ipren inte. Så mycket vet jag 😉 Men oroa dig inte, jag kollar innehåll innan jag sätter i mig nåt!

   Krama om dig och hälsa mor!
   (Ps coolt hur tiderna förändras!!)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s