Utflyktsmåndag!!

Standard

Denna soliga vackra måndag är inte riktigt som alla andra… Vi smet nämligen från jobbet, hela gänget, och åkte på utflykt!!!

Imorse åkte alla till jobbet och låtsades att den här dagen var fullt normal. Vi kom, hälsade på folk, la lunchlådan i kylen, kopplade upp våra datorer och genomförde våra diverse möten. Fram tills lunch.

Då fick fötterna vingar. Lunchen intogs i rasande fart och bilen anfölls med andan i halsen.

En dryg timma senare var vi i Ullared 😀

Vi hade tippat att såhär precis i examenstider dock ej riktigt semestertider skulle en måndagseftermiddag vara rätt lugn. Och tänka sig, vi hade rätt!!

Vi gurglade runt några timmar, plockade praktiska och opraktiska ting. Hemresan i stilla mak i strålande sol. Hemma i mannens soffa är jag helt dunderslut men ändå energifylld efter en riktigt bra dag!

Kan tilläggas att den här soffan sov jag i inatt. Jag vaknade mitt på natten och var rastlös och vilolös, jag insåg att jag måste flytta på mig för att inte väcka min söta man. Jag tänkte att en stilla förflyttning till soffan och en stunds umgänge med paddan var precis vad jag behövde. Paddan blev liggandes orörd på bordet eftersom jag somnade så fort jag lagt mig någorlunda rakt. Soffan är ju kortare än jag… Men jag sov som ett (krokigt) barn och vaknade utsövd och o-stel 🙂

Tänka sig!

»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s